Publikováno Napsat komentář

JAK TO TEDA JE? ANEB ZIRBEN VERSUS KOJKOJ.

Často se na mě obracíte s dotazem, jaký je pravý vztah mezi KOJKOJ a ZIRBEN. Věřte mi, je to velmi jednoduché 😊


Jako první jsem začala pracovat na projektu ZIRBEN, a to také byla první webová stránka a e-shop, který jsem vytvořila. Postupně jsem vám začala nabízet polštáře mnoha velikostí a rozmanité produkty z borovice Zirbe.


K mé velké radosti se vám výrobky Zirbe líbily. A právě to byl pro mě velký impulz, který mě přiměl přemýšlet ještě dál za hranice běžných polštářů. Velkou inspirací na této cestě pro mě bylo především 9 let strávených doma s mými dětmi. Pochopila jsem, že maminky, které se denně starají o své děti, si skutečně zaslouží praktické pomocníky, kteří jim ulehčí každodenní péči. Pochopila jsem také potřeby miminek, které vždy nejsou stejné, ale jedno mají společné – potřebu bezpečí a lásky. A tak se v mé hlavě začal rodit plán na výbavičku pro maminku a miminko. Nejen díky mým zkušenostem, ale také díky podpoře odbornic se zrodil projekt KOJKOJ se svými vlastními stránkami.

A OPĚT JSEM BYLA ŠŤASTNÁ, ŽE SE UVEDENÍ NOVÉ KOLEKCE SHLEDALO S ÚSPĚCHEM 😊

V poslední době ve mně ale rostla potřeba představit naše blahodárné výrobky širšímu publiku. Rozhodla jsem se vytvořit ucelené kolekce pro muže, seniory i teenagery. Stránky KOJKOJ bych ale chtěla ponechat do budoucna jako bezpečné místo výhradně pro maminky a jejich děti, pro období křehké a zároveň tak plné síly a odvahy. Nejen výrobky KOJKOJ ale také samotné logo se zrodilo právě za tímto účelem a věřím, že je tak i vnímáno 😊

Stránky ZIRBEN by se tedy měly stát novým přístavem nejen pro opravdové muže, kteří se nebojí být sami sebou, vnímat svou energii a říct svůj názor, ale také by se měly stát oporou pro seniory, kteří si bezesporu zaslouží mít po svém boku skutečné pomocníky a parťákem do nepohody pro teenagery. Právě u mladých lidí se často zapomíná, že i oni ve svých každodenních životech zažívají nelehké situace a musejí překonávat překážky. Proto jsem přesvědčena, že díky produktům s blahodárnými účinky borovice Zirbe, mají možnost teenageři získat bezpečné místo pro odpočinek a prostor k nabírání nové energie z přírody.
A to vše dokážou výrobky ZIRBEN díky svým jedinečným tvarům, materiálů a nezaměnitelné vůni zajistit.

Řekněme si upřímně, není přeci většího vítězství, než když vám teenager řekne, že je to „DOBRÝ“.

Věřím, že se mi povedlo vám vysvětlit blíže, proč KOJKOJ, proč ZIRBEN a proč vlastně zvlášť. Do budoucna budu určitě hledat nové a lepší možnosti, jak tyto dva světy ještě lépe propojit. Jak vytvořit laskavé místo pro všechny.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *